Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Terms&conditions betreffende voorschotten


• Een voorschot 50% van het bedrag moet binnen 14dagen betaald worden bij het maken van uw afspraak. In de winkel of op het rekeningnummer BE48 0016 5028 3127
• Bij afspraken die in de zaak gemaakt worden voert u meteen de betaling uit.
• Eens voorschotten betaald zijn worden deze niet terugbetaald.
• Als we geen voorschot hebben ontvangen vervalt uw afspraak, denk daarom goed na bij het plaatsen van uw afspraak want zodra uw voorschot betaald is ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.
• Wij hebben toestemming om een bewijs van betaling/overschrijving te vragen om zo uw afspraak te kunnen bevestigen.

Terms&Conditions foto en film materiaal


• U geeft Beautystyle de toelating om foto's en filmpjes te maken van uw behandeling en resultaat.
• Dit zal enkel dienen om reclame te kunnen maken op de website en social media


Terms&Conditions Trainingen


• Trainingen annuleren kan enkel tot 2 weken voor de opleidingsdatum ,dan kan 30% van u betaald bedrag gerecupereerd worden!
• In minder dan 2 weken wordt er geen terugbetaling gedaan.
• Wenst u een startpakket kan u dit best laten weten!

Annulering cursussen/workshops
- Indien de cursus/workshop door een gastdocent word gegeven is geen restitutie van de deelnamekosten mogelijk omdat BEAUTYSTYLE aan betalingsverplichtingen van o.a. de gastdocent moet voldoen.
- Indien de cursus/workshop door een gastdocent niet door kan gaan wegens te weinig aanmeldingen ontvangt de cursist 100% van de deelnamekosten terug NIET VAN TOEPASSING BIJ PRIVE CURSUSSEN
- Bij annulering heeft u het recht om een andere cursist in uw plaats deel te laten nemen aan de cursus/workshop.
- Indien de cursus/workshop door overmacht vanuit BEAUTYSTYLE niet door kan gaan heeft BEAUTYSTYLE het recht de cursus/workshop te verplaatsen naar een andere datum en ander tijdstip. Dezelfde bepalingen, zoals hierboven aangegeven.

 

1. Aanvaarding van onze voorwaarden
De klant gaat bij aankoop van de artikelen akkoord met onderstaande voorwaarden.

2. Prijzen
De prijzen op de dag van de bestelling zijn geldend. De prijzen van de producten zijn exclusief BTW. Voordat de bestelling wordt afgerond wordt de totale prijs, inclusief BTW, kenbaar gemaakt.

3. Leveringstermijn
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Wij kunnen echter geen garantie geven betreffende de exacte levertijd omdat wij afhankelijk zijn van onze bezorgdienst. Houdt bij acties vanwege drukte rekening met een langere leveringstermijn.

4. Verzendkosten*
Belgie:
Pakketpost België €6.22
Nederland: postNL €7.99

5. Betaling
Ons bedrijf hanteert de volgende betaalmogelijkheden:-
• Overschrijving
• Bancontact (BE)
• In de winkel zelf cash


6. Retourneren/herroepingsrecht
Nadat de afnemer het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de afnemer de bevoegdheid om binnen veertien kalenderdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met BEAUTYSTYLE te ontbinden. De afnemer hoeft hiervoor geen reden op te geven. Indien de afnemer de overeenkomst van deze algemene voorwaarden wenst te ontbinden, dient de afnemer dit schriftelijk of per email aan BEAUTYSTYLE te melden. Tijdens deze termijn zal de afnemer zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.


Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren, in de originele, ongeschonden verpakking, binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, aan Beautystyle retourneren, conform de door BEAUTYSTYLE verstrekte instructies. De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst aan afnemer worden terugbetaald, mits het product in ongeschonden staat en tevens weer verkoopbaar wordt ontvangen.

Let op: i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen! In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons geldt echter een uitzondering.

7. Garantie
BEAUTYSTYLE staat ervoor in dat de geleverde producten voldoen aan de aangegeven specificaties en staat daarmee in voor de garantie van het aan u geleverde product. De garantietermijn van BEAUTYSTYLE komt overeen met de fabrieks garantietermijn. Deze garantie is niet geldig indien het gebrek is te wijten aan nagelaten verzorging, opzettelijke beschadiging en onoplettendheid. De garantie vervalt indien andere service/reparatiediensten, herstel- en/of andere werkzaamheden zijn gepleegd dan die door de fabrikant zijn aangewezen.

8. Cursussen/workshops
- De inschrijving is pas definitief als de betaling is voldaan.

9. VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS EN PRIVACY

- Persoonsgegevens zoals: naam, geboortedatum, adres, telefoon en email worden door de salon bewaard en gebruikt als naslagwerk, contactgegevens en het verzenden van nieuwsbrieven en reclame die gerelateerd zijn aan het salon.

Andere gegevens die door beautystyle worden beheerd zijn gegevens die relevant zijn voor een behandeling in het salon. bijvoorbeeld gevoelige persoonsgegevens als: aandoeningen en allergieën.

Ook deze gegevens worden niet met derden gedeeld.

- De persoonsgegevens zijn tot 2 jaar na de laatste behandeling bij beautystyle in beheer.

Daarna worden alle gegevens gewist.

-De persoonsgegevens mogen altijd door de des betreffende persoon worden ingezien, naar waarheid worden aangepast of verwijderd worden.

Belangrijk!

- Voor, tijdens en na een behandeling kunnen foto's en impressie filmpjes worden genomen.

Deze foto's en filmpjes kunnen worden gebruikt voor commerciële doeleinde zoals social media, reclamefolders en op deze website.

- Toestemming wordt altijd mondeling gevraagd. bij bezwaar van het verspreiden van dit soort materiaal kan dat per email kenbaar gemaakt worden.

- Er geldt 2 dagen garantie op wimper extensions gezet door beautystyle

- Er geldt 1 week (7 dagen) garantie op kunstnagels, met uitzondering van nageltrauma's of beschadigingen van eigen toedoen.

- Er wordt geen garantie verstrekt wanneer er sprake is van een reactie en/of allergie voor producten die in de salon gebruikt worden voor nagel, wimper en wenkbrauw behandelingen

- Klachten moeten binnen de garantie periode bekend gemaakt worden aan beautystyle.

- Er geldt een geen geld terug beleid op alle behandelingen.

Wanneer je niet tevreden bent wordt er altijd een passende oplossing gezocht.

 


10. Klachten 
Klachten kunnen bij ons kenbaar worden gemaakt via: carovaneynde@hotmail.be 

De klacht zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. 

Verzendkosten

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

BEAUTYSTYLE

Beautystyle is een online groothandel in nagelproducten voor bedrijven en particulieren waar kwaliteit en betaalbaarheid bovenaan staan. 

CONTACT via formulier